Egy nagyon emberpróbáló helyzetben találkoztam Edittel. Az első alkalommal szerettem volna elmenekülni a szituációból. Ma már tudom az lett volna a könnyebb, ám valószínűleg ma sok tapasztalattal lennék szegényebb. Edit segítségével lett bátorságom a rögösebb és messzebbre vivő utat választani. Edit barátságos, támogató és következetes hozzáállásával, kitartásával, őszinteségével egy olyan önismereti folyamatban volt részem, amellyel amellett, hogy visszataláltam önmagamhoz és az értékeimhez, rengeteget fejlődtem úgy emberként, mint vezetőként. Köszönöm Neki, hogy elkísért és útitársamul szegődött!

Nemzetközi bank regionális vezetője

Edittel nagyon hatékonyan tudunk együtt dolgozni, ami jelentös szakmai tapasztalatának köszönhetö. Nem kellett hosszú idöt eltölteni azzal, hogy elmagyarázzam, milyen egy multinacionâlis cégnél vezetöként dolgozni, milyen problêmákkal és kihivásokkal szembesülök, mert ezeket Ö is karrierje során megtapasztalta. Szeretem a sokszor egyszerünek tünö kérdéseit, amelyek elkezdenek érlelödni bennem és cselekvésre késztetnek. Nagyon motíváló számomra a vele töltött idö, szeretem a találkozó vêgén a pár mondatos összefoglalóját és hogy nem engedi, hogy elkalandozzak, ösztönöz hogy a lényegre, a megoldandó feladatra koncentráljak. Nagyon köszönöm Editnek, hogy mindig figyelmesen meghallgat és kreatív megközelítésével segít, hogy jobb vezetö lehessek, hogy karrierem kihívásait megoldjam.

Nemzetközi Bank Regionális Vezetője

Editre gondolva a HATÉKONY szó jut először és legtöbbször eszembe. Hatékonyan alkalmazza a tudását, használja a lehetőségeket, látja át a coachee helyzetét és segíti őt kibontakozni. Őszinte, kedves, inspiráló és határozott, így lesz vele a coaching folyamat emberi és célravezető. Edit a coaching során a teljes és őszinte figyelmét adja. Fantasztikus átlátóképességgel rendelkezik. Határozott, céltudatos és őszinte. Maximális hatékonyságra törekszik, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy egy helyzetből a legjobb lehetőséget bontakoztassa ki.

Wéber Klára HR Generalista, Magnet Bank

Sziráki Editet már több mint 20 éve ismerem, de szorosan az elmúlt 10 évben dolgoztunk együtt, ebből kb. 8 évet, mint az Edit beosztottja, középvezetői beosztásban, üzleti terülen. Editnek nagyon jó vezetői képességei vannak, mindig világos, egyértelmű feladatokat, célokat határozott meg, az elvégzett munkával kapcsolatosan mindig figyelt arra, hogy visszajelzést adjon, motiváljon. Kiemelt figyelmet fordított arra is, hogy a munkámhoz, illetve a továbbfejlődésemhez szükséges képzéseket megkapjam, illetve a céljaim (karrierem) eléréséhez tanácsokkal látott el. Ezen tanácsok, magyarázatok mindig egyértelműen megfogalmazottak érthetőek, elérhetőek voltak. Edittel nagyon szerettem együtt dolgozni, mind szakmailag, mind emberileg a mai napig felnézek rá, példaképnek tekintem és remélem még egyszer a jövőben lehetőségünk lesz együtt dolgozni!

Nemzetközi Bank Közép Vezetője

Edittel 18 éve kezdődött az ismeretségünk, amikor csatlakoztam az ország második legnagyobb kereskedelmi bankjához. Együtt dolgoztam vele és közvetlen beosztottjaival is. Bármilyen pozíciót is töltött be, mindig ember maradt, a szó legjobb és legnemesebb értelmében. Odafigyelt a kollégái, beosztottjai szakmai és egyéni fejlődési igényeire. Az ő csapata volt mindig a legösszetartóbb, ott dolgoztak a legkiegyensúlyozottabb és elégedettebb kollégák, mindenkire jutott figyelme és ideje. Ugyanennél a banknál később kiválasztottak egy vezető utánpótlás képző programba, ahová Editet is meghívták mentornak. Titkos szavazással választottak a mentorok és mentoráltak egymás közül “párt” maguknak. Mi Edittel első helyen egymást választottuk és én elmondhatatlanul boldog voltam, hogy ő lett a mentorom. Mindazt a bölcsességet, higgadtságot, realitás érzéket, kiváló vezetői rátermettséget, céltudatosságot, motivációs képességet szerettem volna megtanulni tőle, ami őt jellemezi.Mindig is példaképemként tekintettem rá emberileg és szakmailag egyaránt.

Igazságügyi Minisztérium, projektvezető/középvezető

Edittel egy 5 alkalmas coaching során dolgoztunk együtt, ahol kifejezetten magas színvonalú munka folyt a megbeszélt 5 találkozó során a programban. Pontosan kezdtük a találkozókat, amire Edit felkészülten érkezett. Mindig ráérzett, milyen témával szeretnék foglalkozni, ezt rugalmasan tudta kezelni. Házi feladatot abban az esetben kaptam, amikor annak tényleg volt jelentősége. Edit a coaching folyamatok szakszerű alkalmazása mellett az élettapasztalatait is hitelesen bele tudta csempészni a beszélgetésekbe, helyénvaló történetek megosztásával. A találkozók után küldött emlékeztetői segítettek átgondolni újra a beszélgetéseken elhangzottakat. Sokat tanított a példamutatásával, ahogy a találkozók során velem kommunikált és foglalkozott. A találkozók után nem kifacsarva, hanem ellenkezőleg: magasabb energia szinttel és inspirálódva éreztem magam. Jó döntés volt őt választani és kifejezetten ajánlom projektvezetőknek és vezetőknek egyaránt.

Senior Projektvezető Multinacionális IT Szolgáltató

Edit nyitottsága és figyelme segített abban, hogy jelezni tudtam felé, ha problémám volt, és nem találtam magam az adott munkakörben (addigra már ezt szavak nélkül érezte is…). Megkaptam a bizalmát, amikor a szervezet egy nagyobb átalakulásra készült, amiben régiós szinten támogathattam őt és a csapatát. Mentorként fontosnak tartotta, hogy olyan területen dolgozzak, ahol kibontakozhatok, és szponzorként elősegítette, hogy megkapjam a pozíciót. A közös munka során felkarolta az ötleteimet, és a munkámat értékesnek gondoltam az ő irányítása alatt – ami számomra a legnagyobb személyes motiváció.

Végül, de nem utolsósorban, a bankszektorban ritka üzleti oldalon a női vezető, ezáltal a női példakép. Edit olyan vezető volt, amilyenné szívesen válnék, védelmezte, inspirálta és motiválta a csapatát és engem a legnehezebb szituációkban is.

Kovács Barbara Chief of Staff and Head of Communication BNPP

Edit lelkesen és motiváltan dolgozott és vezetőként mind beosztottjai, mind a felettesei elismerését kivívta. Sok energiát fektetett a regionális stratégia kialakításába, jelenlétével, dinamizmusával és szenvedélyével segítette a BNP Paribas napi működését és hosszútávú törekvéseit.

Vezetésével a Nemzetközi vállalati üzletág jelentős eredményeket ért el és a bank hálózatán belül kiemelkedő megbecsülésre tett szert.

BNP Paribas Magyarország

Sziráki Edit

Executive Coach, Vezetésfejlesztés, Management tanácsadás