Sziráki Edit

Executive Coach, Vezetésfejlesztés, Management tanácsadás

Növekedés, eredmény, verseny, tekintély, ambíció! Már érzed, ahogy nő benned a feszültség?

Vezetőként ismerősek a fenti elvárások?

Mit szólnál, ha lefordítanánk őket mondjuk: fejlődésre, sikerre, kihívásra, tiszteletre, motivációra?

Már a hangzásuk is más? Megélni is sokkal jobb őket?

Persze ez nem azt jelenti, hogy baj van a növekedéssel, az eredménnyel, a versennyel, a tekintéllyel vagy az ambícióval. Hiszen a világ körülöttünk nem áll meg.

A világ nem áll meg, de mi igen! Kell a szünet, a pihenés, az inspiráció.

Aztán még gyorsabban haladunk!

A jó dolgok is elkopnak, a jó szavakat is elhasználjuk vagy rossz dolgokhoz kötjük. De ezen lehet változtatni, vagy mi magunk tudunk változni.

Mit szólnál, ha segítenék, hogy gyorsabb legyél, de stresszesebb ne?  Ha megtanítanálak, hogyan töltődj fel és inspirálódj, legyél hatékonyabb, aknázd ki jobban az erőforrásaidat, növeld az elfogadottságodat, az energia szintedet, hozd ki a legjobbat nemcsak magadból, de a csapatodból is?

Túl sokat ígérek? Nem ígérek semmit, ez mind benned van! Nem ígérek semmit, csak támogatást, csak azt, hogy megosztom veled a csaknem 20 évnyi vezetői tapasztalatomat, sikereket és kudarcokat.

Segítek megtalálni a megoldást minden vezetői problémádra; az önismerettől a mindennapok gyakorlatán át, a készségeid fejlesztéséig és a képességeid teljes kibontakoztatásáig!

Coach vagyok, a kísérőd szeretnék lenni, a biztonsági kötél a csúcsra vezető úton. Valaki, aki garantálja, hogy az erőfeszítésed nem vész kárba, aki visszaterel az útra és mutat néhány trükköt, hogy könnyebb legyen és élvezetes a munka.

Coach vagyok, a támaszod szeretnék lenni a csúcson is, ahol sokan megszédülnek, vagy, ami még rosszabb leülnek és kapaszkodnak. Valaki, aki garantálja, hogy ott sem kell egyedül lenned és mindig van tovább fásultság és burn out nélkül is.

Egy bizalmas, aki alá/fölérendeltség nélkül, partnerként segíti a fejlődésedet.

Ha szeretnél többet tudni a módszeremről, olvasd el a mellékelt hitvallásomat.

Ha többet szeretnél tudni rólam, olvasd el az önéletrajzomat is.

Ha szeretnél vezetés fejlesztés, management, leadership témában folyamatosan új információkat kapni, kövesd a Linkedin-en folyamatosan megjelenő publikációimat.

Ha tenni is szeretnél valamit magadért, keress meg:
edit.sziraki@szirakicoaching.hu
+36 (30) 793 0293

Részletes önéletrajz

Hitvallásom

Meggyőződésem, hogy a coaching az egyik leghatékonyabb fejlesztő, támogató rendszer, mert egy olyan bizalmi kapcsolatra alapul, ami egyedisége okán képes a legjobban alkalmazkodni a coachee igényeihez, akár a fejlődési területek meghatározásáról beszélünk, akár a fejlődés tempójáról.

A fejlődés pedig örök: örök mert lépés kell tartanunk, örök mert fejlődni jó!

Már vezetőként is szerettem, ha megoszthattam tapasztalataimat, tudásomat másokkal, ahogy azt is, ha én lehettem részese egy ilyen inspiráló folyamatnak. Bizonyára ezért voltak mindig is mentoraim, példaképeim és nagy megtiszteltetés volt, amikor én is megkaptam az első mentor megbízatásomat. A coachinggal viszonylag későn találkoztam, de rögtön beleszerettem! Akkor éppen a Fortis Bank Magyarországi Fióktelepét vezettem és nagyon magányosnak éreztem magam bizonyos esetekben. Nagyszerű kollégáim voltak itthon és külföldön is, mint újonnan nyitott fiók, az anyabanktól is sok támogatást kaptunk, de voltak helyzetek, amikor mindenki tőlem várta a megoldást és nem mutatkozhattam tanácstalannak, mert senkit sem akartam elbizonytalanítani, sem a beosztottjaim, sem a főnökeim körében. És akkor rátaláltam a coachingra! És persze egy nagyszerű coachra Szentmihályi Károly személyében! Végre volt valaki, aki előtt lehettem tétova, kicsit vagy nagyon elveszett, ijedt, aki a kérdéseivel visszaterelt a megfelelő irányba, előhozta belőlem a legjobbat, megnyugtatott vagy épp felkorbácsolta bennem a tettrekészséget. Jobban éreztem magam a bőrömben és a vezetői szerepemben is, ettől pedig mindenki más is jobban is jobban érezte magát körülöttem. A csapatom tudta, hogy jó döntés volt elfogadni egy Magyarországon még ismeretlen bank piacra lépésének kihívását, a főnökeim pedig megerősítve érezték magukat döntésükben; a banknak itt a helye és én vagyok a megfelelő a feladatra. A coachom sosem adott tanácsot szakmai kérdésekben, nem is pénzügyi szakember volt, de képes volt arra, hogy belőlem a legjobbat hozza ki.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy már akkor eldöntöttem én is coach leszek, de amikor a karrierem csúcsán a váltásról kezdtem gondolkodni, már egyértelműen szerepelt az alternatívák között. Most pedig itt vagyok belefogtam, csinálom és remélem én is sok vezetőnek tudok majd segíteni, támogatást nyújtani a nehéz helyzetekben.

Sziráki Edit

Executive Coach, Vezetésfejlesztés, Management tanácsadás